Du er landet på Picnictæppe.dk, det helt rigtige sted at finde picnickurv. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle picnickurv tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Laguiole Picnickurv Til 2 Personer

  • Dagens pris: 799,- kr.
  • Fundet hos Barlife.dk
  • Mærke: Laguiole

Første anbefaling på listen er fra mærket Laguiole.

Det bedste tilbud på “Laguiole Picnickurv Til 2 Personer” vi har fundet er hos Barlife.dk hvor prisen lige nu er 799,-

Forhandlerens beskrivelse:
Komplet og hyggelig Laguiole Picnickurv til 2 personer Denne smarte Laguiole Picnickurv til 2 personer er den perfekte gaveide til hvem som helst.
Rigtig mange mennesker er vilde med at tage på tur og spise i det fri.
Det kan være, at det er godt vejr og…

Se hos Barlife.dk ❯❯

2: Picnickurv oval m/ låg – Ib Laursen

Anden anbefaling har vi fundet hos Mostersskur.dk, hvor du kan købe Picnickurv oval m/ låg – Ib Laursen til kun 475,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Mål: B: 44 cm, L: 33 cm, H: 48 cm, Materiale: Flækket pil Lækker oval Picnickurv fra Ib Laursen.
Picnickurven er lavet af pileflet i et lækkert lidt mat look, Ib Laursen’s Picnickurve er altid populære, med de fine låg er der super meget charme og romant…

Se hos Mostersskur.dk ❯❯

3: Picnickurv firkantet m/ låg – Ib Laursen

Næste anbefaling er “Picnickurv firkantet m/ låg – Ib Laursen”.

Dagens bedste tilbud på “Picnickurv firkantet m/ låg – Ib Laursen” har vi fundet hos Mostersskur.dk hvor prisen lige nu er 575,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Mål: B: 49 cm, L: 39 cm, H: 40 cm, Materiale: Hel pil Lækker Picnickurv fra Ib Laursen.
Picnickurven er lavet af pileflet i et lækkert lidt mat look, Ib Laursen’s Picnickurve er altid populære, med de fine låg er der super meget charme og romantik over d…

Se hos Mostersskur.dk ❯❯

4: Picnickurv m/ 5 rum og hank – Ib Laursen

Sidste produkt på vores liste er Picnickurv m/ 5 rum og hank – Ib Laursen som vi har fundet til 399,- hos Mostersskur.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Mål: B: 36 cm, H: 40 cm, L: 48 cm, Materiale: Hel pil Picnickurv med 5 rum og hank på tværs i flettet pil fra Ib Laursen.
En picnickurv i en rigtig god størrelse, men med inddelte rum ned i, så kaffe og mad og tæppe ikke bliver væltet sammen på turen.
E…

Se hos Mostersskur.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste picnickurv i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse picnickurv:

Dyreste Picnickurv på listen er Qualitytime picnickurv fra Vibla.dk med en pris på 5680.00. Billigste udvalgte Picnickurv er Frost Legetøj – Picnickurv Legesæt – Smoby som du kan købe for 149.95 hos Gucca.dk. Forskellen på de to priser er 5530.05 kr. – de 4 Picnickurv vi har fundet koster i gennemsnit 6915.23 kr.
Ovenstående Picnickurv data og priser er hentet fra 13 butikker (Barlife.dk, Mostersskur.dk, Legekammeraten.dk, Vibla.dk, Mammashop.dk, KÆRE BØRN, Tralaleg.dk, Kids-world, Fyr-selv.dk, Haveglad.dk, Proshop.dk, Marineudstyr.dk, Gucca.dk). Alle Picnickurv tilbud er opdateret i dag 29-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Picnickurv guides:

Fandt du ikke det rigtige Picnickurv blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Picnickurv: