Du er landet på Picnictæppe.dk, det helt rigtige sted at finde Ib Laursen picnickurv. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Ib Laursen picnickurv tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Picnickurv m/ 5 rum og hank – Ib Laursen

  • Dagens pris: 319,20 kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 399,-, nu kun 319,20.
    Du sparer 79 kr. / 20 %
  • Fundet hos Mostersskur.dk
  • Mærke: Ib Laursen

Vores første anbefaling er “Picnickurv m/ 5 rum og hank – Ib Laursen” som lige nu er på tilbud hos Mostersskur.dk.

Her er prisen sat ned med 20 % og kan altså fås for kun 319,20 – en besparelse på 79 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Tilbuddet er gældende så længe lager haves! Mål: B: 36 cm, H: 40 cm, L: 48 cm, Materiale: Hel pil Picnickurv med 5 rum og hank på tværs i flettet pil fra Ib Laursen.
En picnickurv i en rigtig god størrelse, men med inddelte rum ned i, så kaffe og mad …

Se hos Mostersskur.dk ❯❯

2: Picnickurv firkantet m/ låg – Ib Laursen

Sidste produkt på vores liste er Picnickurv firkantet m/ låg – Ib Laursen som vi har fundet til 575,- hos Mostersskur.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Mål: B: 49 cm, L: 39 cm, H: 40 cm, Materiale: Hel pil Lækker Picnickurv fra Ib Laursen.
Picnickurven er lavet af pileflet i et lækkert lidt mat look, Ib Laursen’s Picnickurve er altid populære, med de fine låg er der super meget charme og romantik over d…

Se hos Mostersskur.dk ❯❯

Dyreste Ib Laursen Picnickurv på listen er Picnickurv firkantet m/ låg – Ib Laursen fra Mostersskur.dk med en pris på 575.00. Billigste udvalgte Picnickurv er Picnickurv m/ 5 rum og hank – Ib Laursen som du kan købe for 319.20 hos Mostersskur.dk. Forskellen på de to priser er 255.8 kr.
Ovenstående Ib Laursen Picnickurv data og priser er hentet fra 1 butikker (Mostersskur.dk). Alle Ib Laursen Picnickurv tilbud er opdateret i dag 30-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Picnickurv guides:

Fandt du ikke det rigtige Picnickurv blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Picnickurv: