Du er landet på Picnictæppe.dk, det helt rigtige sted at finde Ib Laursen picnickurv. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Ib Laursen picnickurv tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Picnickurv m/ 5 rum og hank – Ib Laursen

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Mostersskur.dk.

Her kan “Picnickurv m/ 5 rum og hank – Ib Laursen” fås til 399,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Mål: B: 36 cm, H: 40 cm, L: 48 cm, Materiale: Hel pil Picnickurv med 5 rum og hank på tværs i flettet pil fra Ib Laursen.
En picnickurv i en rigtig god størrelse, men med inddelte rum ned i, så kaffe og mad og tæppe ikke bliver væltet sammen på turen.
E…

Se hos Mostersskur.dk ❯❯

2: Picnickurv oval m/ låg – Ib Laursen

Anden anbefaling har vi fundet hos Mostersskur.dk, hvor du kan købe Picnickurv oval m/ låg – Ib Laursen til kun 475,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Mål: B: 44 cm, L: 33 cm, H: 48 cm, Materiale: Flækket pil Lækker oval Picnickurv fra Ib Laursen.
Picnickurven er lavet af pileflet i et lækkert lidt mat look, Ib Laursen’s Picnickurve er altid populære, med de fine låg er der super meget charme og romant…

Se hos Mostersskur.dk ❯❯

3: Picnickurv firkantet m/ låg – Ib Laursen

Sidste produkt på vores liste er Picnickurv firkantet m/ låg – Ib Laursen som vi har fundet til 575,- hos Mostersskur.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Mål: B: 49 cm, L: 39 cm, H: 40 cm, Materiale: Hel pil Lækker Picnickurv fra Ib Laursen.
Picnickurven er lavet af pileflet i et lækkert lidt mat look, Ib Laursen’s Picnickurve er altid populære, med de fine låg er der super meget charme og romantik over d…

Se hos Mostersskur.dk ❯❯

Flere produkter.

De 3 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Ib Laursen picnickurv i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Ib Laursen picnickurv:

Dyreste Ib Laursen Picnickurv på listen er Picnickurv firkantet m/ låg – Ib Laursen fra Mostersskur.dk med en pris på 575.00. Billigste udvalgte Picnickurv er Picnickurv m/ 5 rum og hank – Ib Laursen som du kan købe for 399.00 hos Mostersskur.dk. Forskellen på de to priser er 176 kr. – de 3 Ib Laursen Picnickurv vi har fundet koster i gennemsnit 483 kr.
Ovenstående Ib Laursen Picnickurv data og priser er hentet fra 1 butikker (Mostersskur.dk). Alle Ib Laursen Picnickurv tilbud er opdateret i dag 29-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Picnickurv guides:

Fandt du ikke det rigtige Picnickurv blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Picnickurv: