Du er landet på Picnictæppe.dk, det helt rigtige sted at finde vidaXL picnicbord. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle vidaXL picnicbord tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: vidaXL picnicbord med parasol til børn 79x90x60 cm akacietræ

  • Dagens pris: 1076,40 kr.
  • Fundet hos Hjemmets
  • Mærke: vidaXL

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Hjemmets.

Her kan “vidaXL picnicbord med parasol til børn 79x90x60 cm akacietræ” fås til 1076,40 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Dit barn vil nyde en sjov og munter eftermiddag med dette picnicbordssæt i træ.
Det leveres som et helt sæt med integrerede bænke og bord samt en aftagelig parasol. Picnicbordet og -bænken er lavet af massivt akacietræ, hvilket gør det yderst robust og sl…

Se hos Hjemmets ❯❯

2: vidaXL picnicbord med bænke til børn 89 x 79 x 50 cm massivt grantræ

  • Dagens pris: 619,20 kr.
  • Fundet hos Hjemmets
  • Mærke: vidaXL

Sidste produkt på vores liste er vidaXL picnicbord med bænke til børn 89 x 79 x 50 cm massivt grantræ som vi har fundet til 619,20 hos Hjemmets.

Forhandlerens beskrivelse:
Dine børn kan have det sjovt i haven med deres venner rundt om dette picnicbord i træ med integrerede bænke.
Picnicbordet er lavet af vejrbestandigt, massivt grantræ, som bidrager til den stabile og robuste struktur.
De medfølgende hynder er lavet af vand…

Se hos Hjemmets ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste vidaXL picnicbord i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse vidaXL picnicbord:

Dyreste vidaXL Picnicbord på listen er vidaXL picnicbord med parasol til børn 79x90x60 cm akacietræ fra Hjemmets med en pris på 1076.40. Billigste udvalgte Picnicbord er vidaXL picnicbord med bænke til børn 89 x 79 x 50 cm massivt grantræ som du kan købe for 619.20 hos Hjemmets. Forskellen på de to priser er 457.2 kr. – de 2 vidaXL Picnicbord vi har fundet koster i gennemsnit 847.8 kr.
Ovenstående vidaXL Picnicbord data og priser er hentet fra 1 butikker (Hjemmets). Alle vidaXL Picnicbord tilbud er opdateret i dag 29-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Picnicbord guides:

Fandt du ikke det rigtige Picnicbord blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Picnicbord: